* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ας Γίνουν Οι Φωνές Μας Κραυγές Αλληλεγγύης / του Ex21Leon

του Εx21Leon

Το κράτος ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις φυλακές τύπου γ' και προσβλέποντας στην φυσική και  ηθική εξόντωση όσων ακόμα αντιστέκονται στα δολοφονικά σχέδια του,προσπαθεί εκδικητικά στη συνέχεια να καταστείλει και τις λιγοστές "ανάσες ελευθερίας"όσων βρίσκονται ομήρων στα χέρια του. Έτσι ενώ έδωσε το δικαίωμα να δίνουν εξετάσεις οι κρατούμενοι των φυλακών, αρνείται να τους χορηγήσει τις εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούνται. 

 Από τις 10 Νοεμβρίου ο Νίκος Ρωμανός  ξεκινάει απεργία πείνας διεκδικώντας το δικαίωμα του  να φοιτήσει στην σχολή που πέρασε. Έχοντας εδώ και μέρες μεταφερθεί στο τζάνειο, η κατάσταση του είναι κρίσιμη και κινδυνεύει άμεσα από μέρα σε μέρα σύμφωνα με την γιατρό Λίνα Βεργοπούλου.

  Χρέος όλων μας να σταθούμε δίπλα σ' αυτόν που με "οδόφραγμα το σώμα" του,κάνει την επιλογή να μη μείνει "θεατής σε μια ευνουχισμένη ζωή, αλλά δράστης των γεγονότων στην εξέλιξη της ιστορίας".
                            
 ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

               ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 ΣΤΗΣ 4 μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

                     ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2/12 ΣΤΗΣ 6 μμ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου