* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Καταλήψεις Στις Σχολές

Με καταλήψεις και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους απαντούν οι φοιτητές στις προκλητικές δηλώσεις Φορτσάκη περί διάλυσης των φοιτητικών συλλόγων και αντικατάστασή τους από ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.


Υπό κατάληψη βρίσκεται η κοσμητεία των Επιστημών Υγείας και το Οικονομικό της Νομικής, οι ΗΛ/ΜΗΧ Πάτρας, η Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ αλλά και η πρυτανεία του ΕΜΠ.

Επίσης σε κατάληψη προχωρούν και οι φοιτητές της Νομικής Σχολής έως την Παρασκευή, ενώ υπό κατάληψη βρίσκεται και το κτήριο της πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), όπου νωρίτερα διακόπηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του ιδρύματος.



Καταλήψεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στις εξής σχολές:

-Στο Γεωπονικό Αθήνας από την Παρασκευή 21/11.

-Στην Σχολή Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ την Πέμπτη 20/11, Παρασκευή 21/11 και Δευτέρα 24/11

-Στο ΕΜΠ κατάληψη της πρυτανείας από αύριο 20/11 και μέχρι να οριστεί νέα σύγκλητος.

-Στο ΤΕΙ Αθήνας την Πέμπτη 20/11 και Παρασκευή 21/11.

Κατάληψη του ΜΑΣ στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών

Συμβολική κατάληψη στην Πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) πραγματοποίησαν φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ενώ κρέμασαν και γιγαντοπανό από την ταράτσα του κτιρίου.

«Οι φοιτητές δεν τρομοκρατούνται. Θα παλέψουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ενάντια στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σπουδές μας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ» αναφέρει το ΜΑΣ ανακοίνωσή του.

Παρασκευή 21/11 έχει προγραμματιστεί φοιτητικό συλλαλητήριο για τις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου