* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Της ΟΚΔΕ Για Την Απαγόρευση Συγκεντρώσεων

Στους δρόμους σπάμε την τρομοκρατία!
Κάτω η απαγόρευση των συγκεντρώσεων για την «υποδοχή» Ομπάμα

Εργαζόμενοι, Νέοι, όλοι στις διαδηλώσεις Τρίτη 15/11 και Πέμπτη 17/11

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, με μια κατάπτυστη απόφαση, απαγορεύει τις συγκεντρώσεις ενάντια στην επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα, κατονομάζοντας όλες τις οργανώσεις που καλούν σε αυτές (ανάμεσα τους την ΟΚΔΕ και τη Σοσιαλιστική Σπουδαστική Πάλη).
Η κυβέρνηση, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει πως είναι άξιος συνεχιστής των προκατόχων της, τόσο στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει, όσο και στο επίπεδο καταστολής και αστυνομοκρατίας – και βέβαια διαπιστευτηρίων στους ιμπεριαλιστές. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί μετά βαΐων και κλάδων τον πολεμοκάπηλο και σφαγέα Ομπάμα και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα, έστω και για μια διακοσμητική δήλωση «ρύθμισης» του χρέου
ς.


43 χρόνια, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τότε η χούντα των συνταγματαρχών, σήμερα η χούντα των Μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Στον δρόμο της εξέγερσης του Νοέμβρη του ’73, με τον αγώνα μας να κάνουμε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να αφήσουμε να μας κάνουν ούτε δουλοπάροικους, ούτε κρέας για τα κανόνια τους, στις επεμβάσεις και τους πολέμους που έχουν αιματοκυλίσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, οδηγώντας ολόκληρους λαούς στην προσφυγιά.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να σπάσουμε στον δρόμο την απαγόρευση και την τρομοκρατία. Να συμμετέχουμε μαζικά στις διαδηλώσεις: την Τρίτη 15/11 στις 17:00 στο Πολυτεχνείο, ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα και την Πέμπτη 17/11 στην πορεία του Πολυτεχνείου στις 14:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

15/11/2016 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου