* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πορεία Για Τη Διάσωση Του Πάρκου Στο Ρουφ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πορεία ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΗΣΑΠ Πετραλώνων-12μμ

Ενάντια στην καταστροφή και εμπορευματοποίηση του Πάρκου Ρουφ. Ενάντια στην καταστρατήγηση των υποχρεώσεων του Δήμου στο χώρο ως προς το κληροδότημα. Ενάντια στον εμπαιγμό, στις σκόπιμες καθυστερήσεις, στη λασπολογία και στη συκοφάντηση. Ενάντια στην αδιαφορία του Δήμου ως προς τις ανάγκες των δημοτών του.
Θέλουμε το πάρκο ανοιχτό για όλους, τη δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου απ’ όλους και για πάντα, τα κτίρια να χρησιμοποιηθούν μόνο για αθλητικές εγκαταστάσεις και τέλος την κατασκευή πεζογεφυρών στην Πειραιώς και στις γραμμές του προαστιακού. Θέλουμε ελεύθερους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, πάρκα, παιδικές χαρές, για όλους μας. Διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Θέλουμε να μας σέβονται και να μας υπολογίζουν. Δηλαδή τα αυτονόητα.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΥΦ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για τη ΔΙΑΣΩΣΗ του ΠΑΡΚΟΥ του ΡΟΥΦ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ-Facebook: Επιτροπή Κατοίκων Διάσωσης Πάρκου Ρουφ


Πηγή : http://askpthk.espivblogs.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου