* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ανεβαίνουμε Στη Θεσσαλονίκη Για Να Υπερασπιστούμε Την Αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ

Στις 26 του Νοέμβρη ξεκινάει στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η διαδικασία εκποίησης του οικοπέδου, στο οποίο βρίσκεται η ΒΙΟΜΕ, μέσω πλειστηριασμού. Η προοπτική αυτή θα ήταν καταστροφική για την πορεία του αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ, διότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το χώρο του εργοστασίου.

Δεν φεύγουμε από όσα μας ανήκουν. Τα εργοστάσια στα χέρια των εργατών, η παραγωγή στα χέρια της κοινωνίας. Καλούμε όλους τους αλληλέγγυους, όλη την εργατική τάξη, καθεμιά και καθέναν που αντιλαμβάνεται τη ΒΙΟΜΕ ως δικό του αγώνα να σταθεί στο πλάι της. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάρει το εργοστάσιο από τους εργάτες και την κοινωνία, γιατί σε αυτούς ανήκει. Θα μας βρουν απέναντι τους σε έναν αγώνα μέχρι τέλους. 
Τετάρτη ​25​/11, στις 6 μμ, παν​​ελλαδική συνέλευση αλληλέγγυων υποστηρικτών στο σινέ Αλέξανδρος
Πέμπτη ​26​/11 το πρωί, μπλοκάρουμε τον πρώτο πλειστηριασμό! 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 21/11 στο protviome@gmail.com και στα τηλ. 6945008924-6994813958

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου