* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

ΠΥΡΡΕΙΟΣ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

''Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τις χιλιάδες Ελληνίδες και τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Που τίμησαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Ενότητα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά όλους εκείνους και εκείνες που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας και αγωνίστηκαν σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ

Τους αξίζει τιμή και περηφάνια, γι αυτό το ρόλο που διαδραμάτισαν .

Να χαιρετίσουμε επίσης θερμά και αγωνιστικά όλα τα στελέχη μας που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα. Ενός αγώνα που τον έδωσαν μέσα από μύριες δυσκολίες και χωρίς κανενός μέσου τη στήριξη. Αντίθετα , αντιμετώπισαν επιθέσεις και επιθέσεις οι οποίες πάρα πολλές φορές φορές ήταν κάτω από τη μέση .

ΠΥΡΡΕΙΟΣ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Γιατί έχουμε αρχές και αξίες . Γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές οι οποίες πιστεύουμε ότι ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του ελληνικού λαού. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονικός Αρμαγεδδών . Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω . Δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσει , δεν πρόκειται να λιποτακτήσει . Θα είναι και αύριο εδώ στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα ο οποίος είναι αναγκαίο να δοθεί και θα δοθεί με συνέπεια και σταθερότητα από την πλευρά μας . Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι υψηλοί και είναι πολύ επίκαιροι. Για τη δημοκρατία στον τόπο μας, για την εθνική ανεξαρτησία, για τη δικαιοσύνη. Με αυτά τα οράματα θα συνεχίσουμε από αύριο τον αγώνα. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση. Πιστεύουμε ότι είμαστε χρήσιμοι και αύριο θα είμαστε ακόμη πιο χρήσιμοι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό''.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

1 σχόλιο:

  1. Το ΕΠΑΜ θα πάρει πρωτοβουλία για ενότητα με τη Λαϊκή Ενότητα!

    http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/09/blog-post_96.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή