* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ανακοίνωση Για Τη Χθεσινή Αστυνομοκρατία Στα Εξάρχεια

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Χτες το βράδυ, μετά το κάψιμο του αστυνομικού τμήματος στα Εξάρχεια, εξαπολύθηκε άλλο ένα πογκρόμ συλλήψεων στους δρόμους των Εξαρχείων. Οι συλληφθέντες βασανίστηκαν άγρια από την αστυνομία, πριν και μετά τη σύλληψη όπως καταγγέλουν οι ίδιοι και οι δικηγόροι τους. Αποτέλεσμα; Σπασμένα πόδια και χέρια σε ανήλικα παιδιά.

Η αστυνομία, το Λιμενικό και τα σώματα καταστολής όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν από τους βασανιστές, τους επίορκους και τους φασίστες, αλλά από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήραν επαρκείς διαβεβαιώσεις ότι κανένας δεν κινδυνεύει: ούτε οι αστυνομικοί που έχουν επιτεθεί δολοφονικά σε διαδηλωτές, ούτε αυτοί που κρατάνε τα γκλομπ ανάποδα στις πορείες, ούτε αυτοί που περνάνε με τα μηχανάκια πάνω από πολίτες! Στους 8 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν άνοιξε ούτε ένας φάκελος από τις ΕΔΕ που είχαν μπει στο αρχείο.

Ο στόχος ήταν σαφής: να κρατηθεί ο κατασταλτικός μηχανισμός αλώβητος και περιφρουρημένος, μέχρι να υπογραφεί το Μνημόνιο. Γιατί Μνημόνιο χωρίς τη μπότα της καταστολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί, και σε αυτό συμφωνούν όλα τα συνεταιράκια του τρίτου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και βέβαια η Χρυσή Αυγή που φροντίζει να προστατεύονται οι θύλακές της στο κράτος και το παρακράτος.

Δεν περιμένουμε από καμία κυβέρνηση του Μνημονίου να "ελαττώσει" τη βία και την καταστολή.

Το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα είναι αυτό που θα βάλει φραγμό στην επέλαση της καταστολής μέσα από τη δράση του.

Εδώ και τώρα να καταργηθούν ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου