* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Ανθ' υμών...Χαϊκάλης!

Μια κυβέρνηση των γιεσμέν της τρόικας, φάρσα για την Αριστερά, τραγωδία για τον λαό-

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Μετά την πολιτική καταισχύνη της υποταγής στην τρόικα και την ψήφιση- μετά ροπάλων,χημικών και συλλήψεων από τα ΜΑΤ του Πανούση – της πορείας στο 3ο Μνημόνιο , η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανασχηματίστηκε. Πρόκειται πια για μια κυβέρνηση μειοψηφίας Τσίπα-Καμμένου-Δραγασάκη-Χαϊκάλη στηριγμένη στην Δεξιά, στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης για να φέρει σε πέρας την βρομοδουλειά του Σόιμπλε.

Δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς πίσω από το σαθρό επιχείρημα ότι πρέπει να στηρίξουμε μια “κυβέρνηση της Αριστεράς για να μην έρθει Η Δεξιά, ο Μεϊμαράκης, ο Άδωνης και το Ποτάμι”. Δεν είναι πια ούτε καν η κυβέρνηση που η λαϊκή προσδοκία να μπει τέρμα στην λιτότητα έφερε στην εξουσία τον Ιανουάριο του 2015. Αυτή τέλειωσε οικτρά όταν έφτυσε το ΟΧΙ του λαού.

Το δίλημμα που μπαίνει είναι: Είτε με την τρόικα, το 3ο Μνημόνιο κοινωνικού κανιβαλισμού και την κυβέρνηση που το δρομολογεί ξεφτιλίζοντας συνάμα κάθε αναφορά στην Αριστερά είτε ενάντια τους για την ανατροπή τους.

Το ΕΕΚ καλεί το εργατικό και λαϊκό κίνημα να πρωτοστατήσει στην αντεπίθεση οργανώνοντας την Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας για να σκιστούν παλιά και νέα μνημόνια κι όλοι όσοι τα υπηρετούν.

Το ΠΓ της ΚΕ του ΕΕΚ -Τροτσκιστές  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου