* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αντιμνημονιακή - ΑντιΕΕ Μοτοπορεία την Παρασκευή 3 Ιούλη στις 17.30 στο Πεδίον του Άρεως

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Στις 5 Ιούλη δίνουμε μια από τις πιο μεγάλες μας μάχες! Η ΕΕ, οι τραπεζίτες, οι εργολάβοι, οι καναλάρχες μας καλούν να ψηφίσουμε ναι. Να βάλουμε μόνοι μας την θηλιά στο λαιμό μας! Μαζί τους τα κόμματα του μνημονίου, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αλλά και οι ξεπουλημένοι γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ.

Εκβιάζουν με τις κλειστές τράπεζες αυτοί που έχουν δισεκατομμύρια στην Ελβετία! Μιλάνε για τις ουρές των συνταξιούχων και των ανέργων αυτοί που έκαναν τις μαζικές απολύσεις και κατάκλεψαν τα ταμεία.

Θέλουν το λαό υποταγμένο για να περάσουν βάρβαρα μέτρα και αξιοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν για να πετύχουν το σκοπό τους. Σύσσωμα τα Μ.Μ.Ε πιστοί υπηρέτες της τρόικα και των αφεντικών τρομοκρατούν το λαό, με το να παρουσιάζουν σα μοναδική προοπτική για το λαό την παραμονή εντός του σφαγείου των μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΟΧΙ

ΌΧΙ στην κόλαση των μνημονίων. Στην ντροπιαστική επιτροπεία. Στις συντάξεις πείνας. Στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Στην φορολεηλασία του ΕΝΦΙΑ, του ΦΠΑ στα τρόφιμα και την ενέργεια. Στην ανεργία. Στο ξεκλήρισμα των αγροτών. Στην μετανάστευση των νέων.

ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ

Λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής, η κυβέρνηση πηγαινοέρχεται με προτάσεις στους «θεσμούς». Ζητάει «παράταση του υφιστάμενου προγράμματος», ή «νέο πακέτο διάσωσης», προσθέτει νέα μέτρα, πάνω στα 8 δις.Φτάνει πια με τη «διαπραγμάτευση», γιατί σημαίνει νέα μνημόνια.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Συμμετέχουμε στην αντιμνημονιακή - αντιΕΕ μοτοπορεία την Παρασκευή 3 Ιούλη στις 17.30 στο Πεδίον του Άρεως, που οργανώνεται από μία σειρά από εργατικές συλλογικότητες και σχήματα του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, συλλογικότητες, οργανώσεις και αγωνιστές ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία του “ΝΑΙ”. Ήρθε η ώρα να βγούνε μπροστά οι ανάγκες και τα δικαιώματα του κόσμου της δουλειάς, ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία με το πιο ανατρεπτικό “ΟΧΙ” της γενιάς μας.

  • ΟΧΙ στην πρόταση - βάρβαρο Μνημόνιο ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ
  • ΟΧΙ στην αντιλαϊκές κυβερνητικές πρότασεις
  • ΟΧΙ - έξω τώρα από Ευρώ - ΕΕ - Μνημόνια. Άμεση διαγραφή ολόκληρου του ληστρικού, τοκογλυφικού, ιμπεριαλιστικού και χιλιοπληρωμένου χρέους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου