* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Revolt 6/6: Και Σήμερα Και Αύριο Και Κάθε Μέρα Εδώ… (Video)

…μέχρι να πληρώσει το αφεντικό! Ας το καταλάβει επιτέλους η εργοδοσία του revolt.


Το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιούνη πραγματοποιήθηκε μία ακόμα κινητοποίηση στο street bar Revolt στα Εξάρχεια, για την πληρωμή δεδουλευμένων απολυμένης εργαζόμενης από το μαγαζί.


Οι διοργανωτές δήλωσαν πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη δικαίωση της εργαζόμενης.

Δείτε περισσότερα για τις κινητοποιήσεις που έχουν προηγηθεί στο revolt εδώ, εδώ και εδώ.

Στα μαγαζιά των Εξαρχείων ανθεί η αδήλωτη εργασία, τα μεροκάματα πείνας, η απληρωσιά, τα εξαντλητικά ωράρια.

Η συλλογικότητα Λάντζα (Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό – Τουρισμό), η Attack στην Ανεργία και στην επισφάλεια, με τις κινητοποιήσεις τους, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ανυπακοής και διεκδίκησης προς τους εργοδότες.

Καλούν τους εργαζόμενους σε οργάνωση και αγώνα ενάντια στην αδήλωτη και μαύρη εργασία.

Για πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους χώρους δουλειάς, για αυξήσεις στα μεροκάματα, συλλογικές συμβάσεις, για να σπάσει ο τσαμπουκάς της εργοδοσίας.

Απέναντι σε κάθε αφεντικό, μέσα στα Εξάρχεια και παντού, o δρόμος του συλλογικού μαχητικού αγώνα, είναι το μόνο όπλο που έχουν οι εργαζόμενοι.
Πηγή : pandiera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου