* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΕΚ : OI TPAΠEZEΣ ΣTA XEPIA TOY ΛAOY – OXI ΣTOYΣ KEPΔOΣKOΠOYΣ TPOΪKANOYΣ TPAΠEZITEΣ

OI TPAΠEZEΣ ΣTA XEPIA TOY ΛAOY – OXI ΣTOYΣ KEPΔOΣKOΠOYΣ TPOΪKANOYΣ TPAΠEZITEΣ

Εργατικός – λαϊκός έλεγχος στις τράπεζες και στη ροή κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Nα μη χαθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των εργαζομένων και του φτωχού λαού.

AMEΣH ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Ταξικός πόλεμος ενάντια στον ανορθόδοξο πόλεμο της τρόικας EE/EKT/ΔNT και της τρόικας εσωτερικού NΔ-ΠAΣOK- θολό Ποτάμι

Στο δημοψήφισμα ψηφίζουμε OXI

ΟΧΙ στους ληστές ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ

ΟΧΙ στους ντόπιους συνεργάτες της τρόικας
ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ


Το παιχνίδι τέλειωσε:
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

TPAΠEZEΣ, ΣTPATHΓIKOI TOMEIΣ THΣ OIKONOMIAΣ ΣTA XEPIA TOY KOINΩNIKOY ΣYNOΛOY

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ!

Εργατική κυβέρνηση – με εργατική εξουσία

ΚΑΤΩ Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΕ!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ


Mε το σφίξιμο της βίδας και την πιστωτική ασφυξία, τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα οι διεθνείς τοκογλύφοι EE/EKT/ΔNT, με τα ντόπια όργανά τους στο εσωτερικό, τους τραπεζίτες των “συστημικών” τραπεζών, τα παπαγαλάκια των MME και τα πολιτικά τους ανδρείκελα σε NΔ, ΠAΣOK και θολό Ποτάμι οδηγούν τη χώρα στην κήρυξη άτακτης χρεοκοπίας και το λαό στην καταστροφή. Ένας ανορθόδοξος πόλεμος, ένα μεταμοντέρνο πολιτικο-οικονομικό πραξικόπημα βρίσκεται εν εξελίξει. Δεν θέλουν απλά να ανατρέψουν την κυβέρνηση, θέλουν να τρομοκρατήσουν και να γονατίσουν έναν ολόκληρο λαό, τον ελληνικό λαό, δίνοντας μήνυμα και στους άλλους λαούς της Eυρώπης που εξεγείρονται ενάντια στη διαρκή λιτότητα και την τερατώδη ανεργία.

Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα. Nα ανατρέψουμε τα σχέδια της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού. Nα εμποδίσουμε όσους -και μέσα σε καίρια υπουργεία (;)- απεργάζονται αντιλαϊκές λύσεις.

Τώρα ήρθε η ώρα του Λαού, όχι μόνο στις κάλπες αλλά πρώτα και κύρια στους δρόμους και στον αγώνα για ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη, χειραφέτηση. Ο λαός με επικεφαλής την εργατική τάξη και τη νέα γενιά μπορεί και πρέπει να κινητοποιηθεί, να σκίσει τα τελεσίγραφα και όλα τα μνημόνια, παλιά και νέα!

Ρήξη με ΕΕ και κεφάλαιο εδώ και τώρα! Να πάρουμε την ζωή μας, τον κοινωνικό πλούτο, την εξουσία στα χέρια μας!

Η ώρα της αλήθειας σήμανε. Όλοι οι συμβιβασμοί με το κεφάλαιο μέσα κι έξω από την χώρα που έκανε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -με τους δεξιούς εθνικιστές του Καμμένου, με την καραμανλική Δεξιά στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον ΣΕΒ, με τους λεγόμενους “θεσμούς” του ιμπεριαλισμού σε Ευρώπη και Αμερική- όχι μόνο απέτυχαν αλλά έκαναν ακόμα πιο επιθετικούς τους κεφαλαιοκράτες και τους μηχανισμούς της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Καλούμε την λαϊκή βάση και τις μαχόμενες δυνάμεις που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ να απαιτήσουν από την ηγεσία τους να κόψει τους δεσμούς ταξικής συνεργασίας με τους ιμπεριαλιστικούς θεσμούς, την ΕΕ και το ΔΝΤ, το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και το πολιτικό προσωπικό τους.

Kαλούμε την ηγεσία του KKE να πάψει να καλύπτει με αριστερή φρασεολογία την σύμπραξη, με την τρόικα εσωτερικού. H θέση για άκυρο -στην πράξη- στο δημοψήφισμα, ενισχύει τις πιο αντιδραστικές αστικές δυνάμεις.

Ένα Πανελλαδικό Συνέδριο εκλεγμένων αντιπροσώπων όλου του εργατικού κινήματος, των κοινωνικών κινημάτων, του αυτο-οργανωμένου λαού πρέπει να ετοιμαστεί άμεσα να συζητήσει το εναλλακτικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση. Για να μην αποφασίζουν άλλοι για μας χωρίς εμάς.
Απαιτείται Ενιαίο Ταξικό Μέτωπο όλων των πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων, κινημάτων, συλλογικοτήτων, οργανωμένων κι ανοργάνωτων μαζών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων ενάντια στον ταξικό εχθρό, μέσα κι έξω από την χώρα.

Όχι στις κυβερνήσεις «εθνικής ενότητας» - εργατική κυβέρνηση με εργατική εξουσία.

Aθήνα 29/6/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου