* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΟΚΔΕ : Αστυνομία Και Δικαστές Κάνουν Πλάτες Στον Εγκληματία Λάτση (ανακοίνωση για τις προσαγωγές διαδηλωτών στα ΕΛΠΕ)

Αστυνομία και δικαστές κάνουν πλάτες στον εγκληματία Λάτση
Παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για το εργατικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ

Ένα μήνα μετά το εργατικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ με 4 νεκρούς και 4 σοβαρά τραυματίες, η διοίκηση των ΕΛΠΕ και ο μεγαλομέτοχος Λάτσης συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτό παρόλο που στο πόρισμα διαπιστώνεται πως αν είχαν τηρηθεί τα προβλεπόμενα, το συμβάν θα είχε αποφευχθεί.

Αυτήν την ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνει ο Λάτσης και οι λοιποί διοικούντες των ΕΛΠΕ δεν την είχαν διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 8/6 για να διαμαρτυρηθούν στα γραφεία της διοίκησης των ΕΛΠΕ στο Μαρούσι. Με μια αστραπιαία επιχείρηση, διμοιρίες των ΜΑΤ και μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ περικύκλωσαν τους περισσότερους συγκεντρωμένους και προχώρησαν στην μαζική προσαγωγή 39 διαδηλωτών οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και μετά από μερικές ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Η διοίκηση των ΕΛΠΕ δήλωσε ότι ουδέποτε ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προκαλεί οργή και πολλά ερωτηματικά. Τι ενέργειες έχει κάνει η κυβέρνηση και το υπουργείο δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος; Με ποιου εντολές και για πιο λόγο απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες έξω από τα ΕΛΠΕ; Γιατί η αστυνομία και η δικαιοσύνη (άραγε και η κυβέρνηση;) κάνουν πλάτες στον Λάτση μετά από ένα τέτοιο έγκλημα και κινούνται ταχύτατα για να καταστείλουν διαμαρτυρία εναντίον του; Το ότι ο Λάτσης είναι βασικός πελάτης του ξεπουλήματος των ιδιωτικοποιήσεων που σκοπεύει να συνεχίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχετίζεται άραγε με την υπόθεση;

Οι εργαζόμενοι με τους ανυποχώρητους αγώνες μας, να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και να διασφαλίσουμε σε όλους τους χώρους δουλειάς ότι δε θα ξανασυμβούν τέτοια εγκλήματα. Κόντρα στις φωνές για συμβιβασμούς να απαιτήσουμε να ξηλωθούν εδώ και τώρα τα μνημόνια και το κράτος έκτακτης ανάγκης που συνεχίζει να κάνει πλάτες στους εργοδότες.

8/6/2015

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου