* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Για Την Εργοδοτική Τρομοκρατία Στα Everest (της γειτονιάς μας / Αφισάκι που κολλιέται στις γειτονιές της Κυψέλης και του Γκύζη )


1 σχόλιο:

  1. Νίκη του Σωματείου Σερβιτόρων – Μαγείρων απέναντι στα Everest - 21/5/2015
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Με νίκη έκλεισε ο πολυήμερος αγώνας του Σωματείου Σερβιτόρων – Μαγείρων ενάντια στην «οικειοθελή αποχώρηση», την απόλυση χωρίς αποζημίωση δηλαδή, εργαζόμενης στα EVEREST.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, «μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε το τελευταίο διάστημα σε καταστήματα της μητρικής των everest με την συμμετοχή αρκετών αλληλέγγυων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη (από το ΣΣΜ Θεσσαλονίκης) και Χανιά, κερδίσαμε πάνω στα αιτήματα που είχαμε θέσει από κοινού με την συναδέλφισσα Ιωάννα!

    »Η μητρική εταιρεία των everest μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από τις κινητοποιήσεις αναδιπλώθηκε και αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Συγκεκριμένα, αναγνώρισε την αποζημίωση απόλυσης προς την συναδέλφισσα (συνολικά 9.400,00 ευρώ) και ήδη ξεκίνησε η αποπληρωμή της. Και όλα αυτά ενώ αρχικά με εκβιαστικές μεθόδους την είχαν υποχρεώσει να υπογράψει οικοιοθελή αποχώρηση.

    »Σαν σωματείο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αλληλεγγύη που δείξατε στον αγώνα μας που κατέληξε νικηφόρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ EVEREST, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου Σερβιτόρων – Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων στον κλάδο του επισιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή