* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Να Καταδικαστούν Οι Δολοφόνοι Νεοναζί Της ΧΑ

Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της ΧΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΗ ,ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 8ΠΜ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ( Γ.Λαμπράκη και Χ.Σμύρνης).

Ξεκινάει την Πέμπτη 7Μάη, η δεύτερη ημέρα της δίκης των νεοναζι της ΧΑ. Η μαζική παρουσία εργαζόμενων,μεταναστών,φοιτητών,μαθητών,αμεα,καλλιτεχνών,συνδικαλιστών και του κόσμου της αριστεράς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αντιφασιστικού κινήματος την πρώτη ημέρα της δίκης, επέβαλε να ξεκινήσει η δίκη και να κάτσουν οι φασίστες στο σκαμνί.

Η προσπάθεια δικαστηρίων και αστυνομίας να χαθεί από το κέντρο της δημοσιότητας η δίκη με την διεξαγωγή της στον κορυδαλλό πρέπει να πέσει στο κενό με την οργανωμένη, αποφασιστική και πιο μαζική παρουσία μας.

Η κοροϊδία για το ποιος αποφασίζει για το που γίνεται η δίκη, ανάμεσα στον υπουργό δικαιοσύνης και τους δικαστές, πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα με την απόφαση για μεταφορά της στο εφετείο, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα είναι στο κέντρο της δημοσιότητας.

Η βίαιη επίθεση σε μάρτυρες υπεράσπισης από τους νεοναζί την πρώτη ημέρα της δίκης και η προκλητική συγκάλυψη της ελληνικής αστυνομίας, δείχνουν για άλλη μια φορά την δολοφονική δράση των νεοναζί και την συνεργασία τους με τμήματα του κρατικού μηχανισμού. Η κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια την πέμπτη και όσο χρειαστεί είναι το τείχος που πάνω του θα τσακιστεί αυτή η προκλητική δράση και συνεργασία.

Η φωνή του αντιφασιστικού κινήματος πρέπει να ακουστεί δυνατά και καθαρά και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, με την αναγνώριση από τους δικαστές των συνηγόρων πολιτικής αγωγής που υπερασπίζονται τα θύματα της δολοφονικής δράσης των νεοναζί.

Καλούμε τα σωματεία με στάσεις εργασίας, το φοιτητικό κίνημα, τις κοινότητες των μεταναστών τις οργανώσεις της αριστεράς να δώσουν βροντερό παρών στην συγκέντρωση της Πέμπτης. Η μάχη για την καταδίκη των νεοναζί και την αποκάλυψη των στενών σχέσεων με τους θεσμούς του αστικού κράτους και τα αφεντικά θα είναι μακρόχρονη και σκληρή. Είμαστε αποφασισμένοι να την κερδίσουμε γιατί έτσι θα ξαναστείλουμε τους ναζίδες στους υπονόμους της ιστορίας.

ΟΛΟΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου