* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αθώοι Οι Τρεις Αγωνιστές Για Την Συμμετοχή Σε Συγκέντρωση Κατά Του Φούχτελ (Video)

Αθώοι κρίθηκαν οι τρεις αγωνιστές που σήμερα δικάστηκαν για δεύτερη φορά για την συμμετοχή τους σε συγκέντρωση κατά του Φούχτελ, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τους δημοτικούς υπαλλήλους, Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο και τον εκπαιδευτικό και περιφερειακό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θανάση Αγαπητό, που είχαν συλληφθεί μετά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2012.

Νωρίτερα, έξω από τα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην οποία καλούσαν Πρωτοβάθμια Σωματεία, η ΕΔΟΘ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με συνθήματα και χειροκροτήματα από τους εργαζόμενους και αγωνιστές που είχαν συγκεντρωθεί στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.


Πηγή : pandiera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου