* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου (IWW) : Ενάντια Στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης

Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα σύγχρονα κέντρα δουλεμπορίου, πρέπει να κλείσουν άμεσα. Ο τεράστιος πληθυσμός μεταναστών που δημιούργησε ο καπιταλισμός είτε με την οικονομική εκμετάλλευση, είτε με τους πολέμους, είναι μια διαθέσιμη, σε βαθμό εξαθλίωσης, εργατική δύναμη που πρέπει να περάσει πρώτα από τον εγκλεισμό στην φυλακή με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση του και τον εκφοβισμό.

Οι Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου (IWW), δεν θα μείνουμε αδρανείς στην εκμετάλλευση και στην βιαιότητα που εισπράττουν τα ταξικά μας αδέλφια οι μετανάστες. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις για το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας και όλων των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Η αδικία σε έναν, είναι αδικία σε όλους!

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2015

Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου (IWW)

Οργανωτική Επιτροπή Εγκλείστων Εργατών (IWOC- IU613)

iwwgreece@yahoo.gr


Επεισόδια στην σημερινή συγκέντρωση ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

14:48 «Ξύλο και χημικά μόλις φτάσαμε ειρηνικά στην είσοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Α.Σπουρδαλάκης μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

14:25 Η πορεία μπήκε λίγο νωρίτερα μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης σηκώνοντας την μπάρα και φτάνοντας μέχρι τους χώρους κράτησης. Όταν η πορεία έφτασε στα κοντέινερ, τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές. Όλη η πορεία έχει πλέον σπρωχτεί εκτός του στρατοπέδου το οποίο πλέον φυλάσσεται απο τα ΜΑΤ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία προσαγωγή ενώ υπάρχουν αναφορές για χρήση βίας κατά διαδηλωτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου