* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σχόλιο του Γραφείου τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για τις δηλώσεις Γιουνκέρ και Σουλτς

 Γιούνκερ - Σούλτς
Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ έκανε χτες την πιο ανατριχιαστική δήλωση στην εφημερίδα Le Figaro. Ο μη εκλεγμένος αλλά διορισμένος πρόεδρος της Κομισιόν, επί μακρόν πρωθυπουργός του μεγαλύτερου φορολογικού παραδείσου στην Ευρώπη κατά λέξη τόλμησε να πει: "Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική επιλογή ενάντια στις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης"!

Σε απλά λόγια: δεν έχει σημασία τί ψηφίσατε εσείς, αλλά τί αποφασίσαμε εμείς για εσάς.

Δυστυχώς οι δηλώσεις δεν σχολιάστηκαν ούτε από τα συστημικά ΜΜΕ, που προφανώς δεν έχουν σκοπό να παρουσιάσουν το αποτρόπαιο πρόσωπο της αντιδημοκρατικής ΕΕ, ούτε όμως από την κυβέρνηση, η οποία επίσης προσπαθεί να παρουσιάσει μόνο θετικά τις δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι κυνικές αυτές δηλώσεις απλώς υπογραμμίζουν αυτό που ήδη ξέρουμε: ότι η ΕΕ των Διευθυντηρίων και των Συμφώνων Επιτήρησης, της συνεργασίας με τους φασίστες της Ουκρανίας, της συμμετοχής στους πολέμους και τους βομβαρδισμούς και των νεκρών μεταναστών στα σύνορά της, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία. Δεν υπάρχει λύση για τους λαούς παρά μόνο έξω από αυτήν τη φυλακή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου