* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Για Την Υπόθεση Χαικάλη / του Κ. Σβώλη

παρέμβαση του συντρόφου Κώστα Σβώλη στο f/c

Πολύ προσπάθεια γίνεται να φανούν οι καταγγελίες για την προσπάθεια χρηματισμού του Χαϊκάλη ως ανυπόστατες και αναξιόπιστες. Σ' αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστούν φυσικά τα συστημικά ΜΜΕ,πράγμα όχι παράδοξο αν σκεφτεί κανείς την αγωνία των ιδιοκτητών τους για την όσο των δυνατών μεγαλύτερη παράταση της θητείας μιας ξοφλημένης κυβέρνησης. Κάθε μέρα παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης μεταφράζεται σε μερικές δεκάδες ντροπολογίες που εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.Αυτό δεν μας ξαφνιάζει.
Δεν μας ξαφνιάζει όμως ούτε ο συμπληρωματικός ρόλος ως προς τα κυρίαρχα ΜΜΕ των διάφορων αποχρώσεων νεοφιλελεύθερών κεντροαριστερών καλοθελητάδων στο fb και τα άλλα sosial media. 
Η επίκληση της αστικής νομιμότητας γίνεται λάστιχο μπροστά στις πολιτικές σκοπιμότητες. 
Όχι δεν χρειάζεται να προτρέξουμε να υπερασπιστούμε την αστική νομιμότητα, τον φερετζέ που φοράει αρκεί να της βγάλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου