* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Κάλπη Μπροστά Μας ;.../ Κάτι Τρέχει...

Κάλπη Μπροστά μας ;.../ Κάτι Τρέχει.../ 15-12-2014

του Ελευθεριακού *9

Κάθε μέρα που περνά οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες ύστερα από την απόφαση της συγκυβέρνησης να επισπεύσει την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από την ανοικτή στήριξη της τρόικας στην συνέχιση της πολιτικής (ακόμα και με πιο βάρβαρα μέτρα)  και στην κυβέρνηση, τους εκβιασμούς και τα τρομοκρατικά διλήμματα (που στο χορό μπήκανε και τα ΜΜΕ).

Παρόλο που εκτιμούμε ότι δύσκολα η κυβέρνηση θα βρει τους 180 βουλευτές, η απόφαση της για εκλογή τώρα για πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν αναγκαστική μιας και τα μέτρα που θα φέρει με τις πιέσεις της τρόικας δύσκολα θα γινόντουσαν δεκτά από την παρούσα βουλή (ανοικτά διαφωνούσαν βουλευτές και των 2 κομμάτων), έτσι ελπίζει ή στον εκβιασμό των βουλευτών να στηρίξουν την εκλογή ή στην οικονομική τρομοκρατία (συνυφασμένη με την κυρίαρχη ιδεολογία) απέναντι στην επιλογή των ψηφοφόρων.

Έτσι οδηγώντας σε μια εκλογική αναμέτρηση, "βέβαιο" θα έχουμε μια νίκη, μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα είναι η απαίτηση της κοινωνικής πλειοψηφίας που έχει δεχτεί την επίθεση του καπιταλιστικού κόσμου...σε αυτή την "ελπίδα" πλατιών κομματιών της εργατικής τάξης, ανέργων, νεολαίας, συνταξιούχων ο πιο "δεξιός" ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές. Όμως όποιος / α είναι μέσα στον κόσμο, μέσα στην τάξη δεν μπορεί να μην πάρει υπόψιν της την απαίτηση για αλλαγή σελίδας και να φύγει η λαομίσητη κυβέρνηση...Όποιος καλεί προεκλογικά (!!!) τον λαό να γίνει πρωταγωνιστής (!!!, δεν το έχει κάνει τα 2 τελευταία χρόνια θα το κάνει τώρα ;)  (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)  ο λαός είναι σοφότερος από εμάς και θα δώσει την απάντηση του στις εκλογές (με τις αυταπάτες του και χωρίς να ελπίζει πολλά).

Σε αυτή την πολιτική και κοινωνική ρευστότητα (με μεγάλες κοινωνικές διεργασίες) θέλουμε να τονίσουμε ότι με όποιο τρόπο συμμετέχει ο κόσμος του α/α και της επαναστατικής αριστεράς (στάση για αποχή, άκυρο, ψήφος στην υποταγμένη ή μη αριστερά) έχει "μικρή βαρύτητα" μπροστά στις μάχες που θα αναδειχθούν μπροστά μας....ΤΩΡΑ είναι η ώρα για ανασυγκρότηση του ανταγωνιστικού - ταξικού - αντικαπιταλιστικού κινήματος ενάντια στην καπιταλιστική ζούγκλα υπερασπίζοντας το ψωμί και τη ανίχνευση του εναλλακτικού οράματος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο...την κοινωνία του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ...    

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου