* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Όλοι Στη Διαδήλωση Στις 6 Νοέμβρη !

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ – ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ε.Ε., ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Η τρόικα ξαναγυρίζει ώστε μαζί με την άθλια κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου:

  • Να απελευθερώσουν τις απολύσεις και να έχουμε δεκάδες χιλιάδες νέους άνεργους.
  • Να κατεδαφίσουν ό, τι απόμεινε στο ασφαλιστικό, πηγαίνοντας την βασική σύνταξη στα 360 ευρώ.
  • Να καταργήσουν τα συνδικάτα και το ίδιο το δικαίωμα στην απεργία, να επιβάλλουν «χούντα» των εργοδοτών στους χώρους δουλειάς.
  • Να κάνουν άλλες 6.500 απολύσεις στο δημόσιο μέσα σε 2 μήνες. Να κάνουν νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
  • Να απελευθερώσουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στις τράπεζες, και να συνεχίσουν την φοροληστεία, δημεύοντας την προσωπική περιουσία των φτωχών.
  • Να ξεπουλήσουν ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες και νησιά, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε! 
  • Να συνεχίσουν - βαθύνουν την κατάσταση επιτροπείας – ελέγχου – παρέμβασης από την Ε.Ε. στα πλαίσια του δημοσιονομικού συμφώνου.
  • Να μας εμπλέξουν σε πολεμικές τυχοδιωκτικές επεμβάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών της περιοχής.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, οι απλήρωτοι, οι συνταξιούχοι, οι άστεγοι, όλοι όσοι στενάζουμε για να τα βγάλουμε πέρα, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Η αδίσταχτη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η τρόικα, οι εκπρόσωποι των δανειστών και των τοκογλύφων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει τα δύο από τα τρία μέλη της τρόικα, και με τις συνθήκες και τα όργανά της μας οδηγεί στην εξαθλίωση.

Οι δυνάμεις του κεφαλαίου. Αυτοί που είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι της κρίσης. Οι τραπεζίτες που πήραν τα 200 δις των δανείων, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές που καταβύθισαν μισθούς και διέλυσαν συμβάσεις και δικαιώματα φουσκώνοντας τις τσέπες τους ακόμα περισσότερο από ότι πριν.

Όλο το αστικό πολιτικό σύστημα της ανύπαρκτης δημοκρατίας, της διαπλοκής με τα μεγάλα συμφέροντα, της μιντιακής ψευτιάς και της ιδεολογικής τρομοκρατίας, της βίας, της κατάλυσης κάθε λαϊκής κυριαρχίας.

Καμία αναμονή. Δεν περιμένουμε τις εκλογές, αν και όποτε γίνουν, ενώ αυτοί συνεχίζουν και κλιμακώνουν την επίθεση. Η κλιμάκωση των αγώνων μας είναι ο μόνος τρόπος για να τους σταματήσουμε. Να κάνουμε το κάθε μέτωπο μια ήττα για την κυβέρνηση. Από την μάχη για να μην καταργηθεί η κυριακάτικη αργία στις 02 Νοέμβρη, και τον πανεκπαιδευτικό ξεσηκωμό και τα συλλαλητήρια στις 6/11, έως το πανεργατικό συλλαλητήριο στις 7/11 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στον ένα χρόνο από την εισβολή των ΜΑΤ να δώσουμε το μήνυμα. Αυτή η πολιτική και η κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να ανατραπεί.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΛΕΝΕ «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ».

Το «Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης» της ΕΕ και οι κανονισμοί που το συνοδεύουν είναι ένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΠΕΡ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. «Ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί» (δηλαδή λιτότητα για πάντα), 10 δις το χρόνο για το χρέος(!!), μόνιμη επιτροπεία και διαρκής έλεγχος των Βρυξελλών. Για αυτό με ή χωρίς τρόικα, με ή χωρίς μνημόνιο, ο «σεβασμός» και η υποταγή στις συνθήκες της ΕΕ έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Παλεύουμε για να αλλάξει ριζικά η εφαρμοζόμενη πολιτική και όχι απλά η κυβέρνηση που την διαχειρίζεται! Η ελπίδα των εργαζόμενων δεν βρίσκεται σε μια κυβέρνηση και μια πολιτική, «διαπραγμάτευσης», συμβιβασμού και αποδοχής του πλαισίου και των δεσμεύσεων απέναντι στην ΕΕ και την ολιγαρχία του πλούτου, όπως είναι η κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν παρακαλάμε για κάποια ψίχουλα μέσα σε μια θάλασσα φτώχιας και ανεργίας. Αν η κοινωνία είναι ετοιμοθάνατη δεν είναι παρηγοριά η ασπιρίνη!

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΡΟΠΗΣ

Για να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς, συντάξεις, εκπαίδευση, υγεία πρέπει να καταργηθούν τα μνημόνια και οι τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις. Να διαγράψουμε το χρέος όχι τις κοινωνικές και λαϊκές ανάγκες.Για να βρουν δουλειά οι άνεργοι πρέπει να γίνουν χιλιάδες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα για εκπαίδευση, υγεία κλπ, να μειωθούν άμεσα οι ώρες δουλειάς και τα χρόνια για σύνταξη, να ξαναδουλέψουν οι επιχειρήσεις που κλείνουν, κάτω από τον εργατικό έλεγχο, έξω από τους νόμους τη αγοράς και τις επιταγές της ΕΕ. Με εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων μπορεί η κοινωνία να τις αξιοποιήσει για τις δικές της ανάγκες, να διαγραφούν τα δάνεια για τους άνεργους και τους φτωχούς, να μην χαθεί κανένα σπίτι. Με απειθαρχία στις συνθήκες και έξοδο από ευρωζώνη και ΕΕ δεν θα είναι ο εργαζόμενος λαός κάτω από τους διαρκείς εκβιασμούς των τοκογλύφων και τις επιταγές των πολυεθνικών.

Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να τελειώνουμε με τον εφιάλτη της βάρβαρης πολιτικής, για να ανοίξουμε δρόμους ανατροπής, με τους εργαζόμενους στο τιμόνι.
6 Νοέμβρη, ώρα 18.00 Συγκέντρωση στα Προπύλαια

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου